Drumband Marijke

 

 

Contactpersoon: Jean Wagemakers

E-mail: drumbandmarijke@ziggo.nl

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 hoopt de vereniging haar 65e verjaardag te mogen vieren.

Op zaterdag 11 juni start om 14.00 uur de reünie van oud-leden en oud-bestuursleden van de drumband. Lekker bijkletsen met maatjes, die je soms al jaren niet gezien hebt. Bijvoorbeeld omdat ze al lang geleden verhuisd zijn naar een ander deel van Nederland of zelfs naar het buitenland. Genieten van ‘weet je nog van…’ en de vele oh, ja’s bij het aanhoren van weer een anekdote. Ben je zelf lid geweest en lijkt het je leuk om deel te nemen, stuur dan een mailtje aan drumbandmarijke@ziggo.nl en meld je aan en vermeld even of je alleen of met partner komt. Dit laatste is van belang voor de catering, want de drumband wil haar oud-leden ook een hapje te eten aanbieden. De kosten voor deelname aan de reünie zijn precies € 0,-.

Op zaterdagavond staat een feestje voor en met de buurt op het programma. U bent dan van harte welkom in Ons Trefcentrum. De entree is gratis. Voor stemming zal gezorgd worden door de welbekende feestband Wir Sind Spitze.

En als dan de zondag is aangebroken, gaat het feest buiten door. Gestart wordt met een gezellig Frühschoppen waar u ook weer welkom bent.

In de middag is het dan tijd voor muziek in de wijk. De drumband organiseert dan een optocht van bevriende muziekverenigingen die na lange tijd van inactiviteit blij zijn dat ze eindelijk weer een kans krijgen om zich aan het publiek te tonen en te laten horen en zien, wat zij -letterlijk- in hun mars hebben. En reken maar dat zij zullen genieten als u hen trakteert op een warm applaus, wanneer ze langs marcheren. De optochtroute zal in een later stadium bekend gemaakt worden. Een aantal muziekverenigingen heeft zich hiervoor al aangemeld, maar er mag altijd meer bij.

Het zal duidelijk zijn, dat de organisatie van een dergelijk feestweekend een paar centen kost. Daarom hoopt drumband Marijke ook op uw steun en komt ze bij u aan de deur om donateurskaarten te verkopen. Dit zal ergens in het voorjaar zijn, de precieze datums hiervoor staan nog niet vast. En om u alvast een beetje warm te maken om een donateurskaart van de vereniging te kopen, zult u in de tijd vooraf de drumband door de straten van Nieuw-Lotbroek kunnen zien en horen trekken.

Drumband Marijke is er trots op dat het haar telkens weer lukt om een mooi feestweekend op poten te zetten en hoopt dat u haar ook nu weer zult steunen net zoals bij de jaarlijkse rommelmarkt waarvoor u altijd spulletjes beschikbaar stelt.

In een volgende editie van dit buurtblad kunt u weer meer lezen over het jubileumfeest.