CV de Lotbroekers

Ook nieuwsgierig wie de nieuwe prins(es) of prinsenpaar van CV De Lotbroekers wordt?

 

Kom dan naar het MFC-Gebrook / Jimmy’s aan de Prinsenstraat in Hoensbroek, daar zal namelijk op 13 januari 2018 de jaarlijkse prinsenproclamatie gehouden worden.

Deze avond start 20:11 uur en in deze beslist gezellige avond kunt U het onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris het aftreden van de huidige prins Jeroen I meemaken en natuurlijk het uitroepen van de nieuwe heerser(s) over het Lotbroekse Narrenrijk.

 

De entree van deze avond is gratis en er zijn diverse optredens van o.a. dansgroep Let’s Dance, bandparodist Animolly, d’r Péé en de Tatermenkes. Dus voor elk wat wils……

 

Voorafgaand aan deze prinsenproclamatie zullen nog wat andere activiteiten ontplooit worden zoals de 25e november “Sjpass Veur Gebrook” een geweldige carnavalsavond die wij u in samenwerking met Jimmy’s en JCV-Gebrook mogen aanbieden.

Daarnaast zal zondag 26 november Sint Nicolaas met zijn pieten ons weer komen bezoeken, hij zal dan omstreeks 14:00 uur in het het MFC-Gebrook / Jimmy’s arriveren. Verdere informatie en het inschrijfformulier treft U verderop in deze editie van het buurtblad aan.

 

Verder willen wij ook van ganser harte onze kerststerren verkoopactie bij U aanbevelen zodat wij met de opbrengst hiervan in staat gesteld worden om activiteiten te blijven ontplooien in uw en onze wijk Nieuw-Lotbroek.

 

 

 

Ontspanningsvereniging CV de Lotbroekers

Contactpersoon:  Miranda Limpens

www.lotbroekers.nl

E-mail: secretariaat@lotbroekers.nl