Ontspanningsvereniging CV De Lotbroekers 

 

Hallo buurtbewoners!

Wij hopen van harte dat u en uw dierbaren de afgelopen periode gespaard bent gebleven van de gevolgen van het nare Corona-virus. Helaas is Covid-19 nog steeds niet weg en wordt een groot deel van ons doen en laten nog altijd beheerst door genoemd virus en de RIVM-richtlijnen daaromtrent.

 

Het bestuur van OV CV De Lotbroekers is op 9 mei jl. bij elkaar gekomen om te bezien of het mogelijk is om op een verantwoorde en veilige manier het carnavalsseizoen 2020-2021 vorm te geven, zoals men dat van ons gewend is. De beperkingen van bijeenkomsten met inachtneming van 1½ meter afstand zullen waarschijnlijk nog voor langere tijd gelden, hetgeen het niet verantwoord maakt om grotere groepen bij elkaar te brengen.

 

Na afweging van alle voors en tegens heeft het bestuur het moeilijke besluit genomen om in het seizoen 2020-2021 géén proclamatie in november 2020 te organiseren en eveneens géén receptie in februari 2021.

OV CV De Lotbroekers zal als vereniging dan ook geen andere verenigingen bezoeken bij hun proclamaties en/of recepties.

Zouden de regels of richtlijnen in de loop van het jaar versoepeld worden, dan zal OV CV De Lotbroekers bezien of en hoe Carnaval kan worden gevierd in 2021 met onze huidige Vorst Wiel I.

Wij kunnen hier wèl aangeven, dat als deze onzekere tijd voorbij is wij voor onze leden en sympathisanten iets gezelligs zullen gaan organiseren, zodat wij elkaar allemaal weer eens kunnen ontmoeten.

 

Zoals eerder aangegeven was het geen gemakkelijke beslissing, maar wel één waar de gezondheid van iedereen voorop staat.

Zodra er wijzigingen in het beleid van de overheid komen, die voor onze vereniging van invloed zijn, zullen wij u daarvan berichten via dit Buurtblad, op Facebook en via onze website (www.lotbroekers.nl).

 

 Met vriendelijke groet en blijf gezond! Graag tot ziens!!

 Bestuur Ontspanningsvereniging CV De Lotbroekers

 

 

CV de Lotbroekers

Ontspanningsvereniging CV de Lotbroekers

Contactpersoon:  Miranda Limpens

www.lotbroekers.nl

E-mail: secretariaat@lotbroekers.nl