Muzikanten treffen in het Ridder Hoen Park.

 

Op zondag 16 juni 2019, organiseren de vrijwilligers van het Ridder Hoen Park een muzikanten-treffen in het Ridder Hoen Park. Het muzikanten treffen zal starten om 11.00 uur en zal duren tot ongeveer 17.00 uur. Op deze wijze, geven de vrijwilligers van het Ridder Hoen Park, muzikanten een podium in een prachtige en natuurlijk omgeving onder de rook van Kasteel Hoensbroek. Dit toegang tot dit evenement is natuurlijk geheel GRATIS.

Bent U misschien zelf muzikaal en bespeelt U een instrument (denk hierbij aan bijvoorbeeld accordeon, Wiener accordeon en of een andere instrument) of heeft U misschien een prachtige stem en bent U bereid uw muzikale kunsten GRATIS ten gehore te brengen, dan bent U op zondag 16 juni 2019, van harte welkom in het Ridder Hoen Park. Deze muzikanten kunnen dan (let wel!) op akoestische wijze, hun muziek ten gehore brengen in het Park. Voor muzikale aanmeldingen en meer info, kunt U een mail sturen naar: j.g.jager@home.nl

Al enkele muzikanten hebben toegezegd deel te nemen aan dit muzikanten-treffen en hopen uiteraard op voldoende publieke belangstelling voor dit muzikale evenement. Tot dan! Bekijk en like ook de facebookpagina van het Ridder Hoen Park of bekijk onze website voor meer info op: www.ridderhoenpark.nl

Handje helpen in het Ridder Hoenpark?

 

Een aantal actieve buurtbewoners werkt flink aan de benodigde werkzaamheden in het nieuwe Ridder Hoenpark. Zo zijn het tuinhuis en de bijenkasten nagenoeg klaar, het gevaar van het omvallen van een oude zieke boom is geweken en een prachtige plek voor de nieuwe composthoop is ingericht.

Heb jij een lege agenda en veel vrije tijd en wil je je nuttig maken? Kom ons dan eens overdag een handje helpen met bladeren harken, de composthoop inrichten of andere onderhoudswerkzaamheden verrichten in de buitenlucht. Heerlijk om te doen! Dat doe je samen met je buurman of buurvrouw, een kennis of familielid, maakt niet uit.. Je hulp is van harte welkom.

 

Heb je interesse?

Kom gerust eens langs of neem contact op met:

Patrick Essers: essersp@telfort.nl

 

Kijk eens op de website of op facebook van het Ridder Hoenpark