Beste buurtbewoners en vrienden van De Lotbroekers!

We zitten inmiddels alweer midden in de lente. En wat is dat mooi!! Een nieuw seizoen waarin alles groeit en bloeit. We zijn weer vaker buiten en genieten van het mooie weer en de natuur om ons heen. Heerlijk wandelen of fietsen, of gewoon lekker genieten in de tuin of op het balkon.

We hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig zijn er onlangs enkele verruimingen van de lockdown afgekondigd, die ons allemaal wat meer lucht geven: de terrassen zijn weer open tussen 12 en 18 uur; de avondklok is afgelopen; winkelen kan weer zonder afspraak en bezoek thuis is verruimd. Inmiddels zijn er gelukkig ook al heel veel mensen gevaccineerd (en dus beschermd), zodat langzaam maar zeker de beperkende maatregelen verder kunnen worden versoepeld. Deze stapsgewijze versoepeling van de coronaregels biedt ons allen weer een rooskleurig en hoopvol uitzicht op een mooie zomer.

Ondanks dit alles mogen De Lotbroekers helaas nog steeds niet bij elkaar komen voor gezellige activiteiten, maar het gaat beslist niet lang meer duren voordat we weer samen ’n feestje kunnen vieren met vrienden en bekenden.

Zoals de vorige keer al gemeld zullen we met z’n allen nog even moeten volhouden en er voor proberen te zorgen dat we veilig en gezond blijven. Daarna gaan we zeker iets gezelligs organiseren voor alle Lotbroekers, zodat wij elkaar allemaal weer eens kunnen ontmoeten. Er liggen inmiddels al veel ideeën en plannen klaar voor zomeractiviteiten voor De Lotbroekers en hun vrienden, zoals een rommelmarkt, ’n wandel- of fietstocht, straatbarbecue of spellenmiddag, enz. Misschien heeft u zelf ook ’n leuke suggestie voor ’n activiteit. Laat het ons gerust weten, zodat we dat samen kunnen gaan uitwerken, zodra alles weer kan. Mail uw tip naar

secretariaat@lotbroekers.nl en we nemen contact met u op. Is een rol bij Carnavalsvereniging De Lotbroekers misschien iets voor u? Als Raad van Elf-lid of misschien zelfs als prins of prinses? Komende november kan het al zover zijn. Als u van feest en gezelligheid houdt en interesse heeft willen we u graag informeren en adviseren. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze President, Rob Franssen (president@lotbroekers.nl), en dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn; u bent van harte welkom.

Tot slot, zodra er weer wijzigingen in het beleid van de overheid komen, die voor onze vereniging van invloed zijn, zullen wij u daarvan berichten via dit Buurtblad, op Facebook en via onze website www.lotbroekers.nl.

Geniet van deze mooie lente!

Met vriendelijke groet en blijf gezond!

Bestuur Ontspanningsvereniging CV De Lotbroekers