Ridder Hoen Park

 

Zaterdag 29 mei 2021, van 09.00 tot 16.00 uur, staat het RHP geheel in het teken van NLDOET! 2021. De vrijwilligers van het RHP willen een waterput / -buffer realiseren. In het Ridder Hoen Park is op dit moment geen watervoorziening. In de droge periodes van de laatste zomers hebben we gemerkt dat we onvoldoende regenwatervoorraad hebben om de planten in ons park water te geven.

We willen daarom een waterput aanleggen om grondwater te winnen, zodat we in de toekomst water hebben voor onze planten. Er wordt een put gegraven, een grindbed aangelegd, een grote PVC-buis en een dompelpomp geplaatst. Voor de stroomvoorziening wordt een grondkabel aangelegd. Een grote en uitdagende klus, die de nodige voorbereiding en natuurlijk ook uitvoerende werkzaamheden vereist, waarbij we ieders hulp kunnen gebruiken. Dus wilt u de vrijwilligers van het RHP ondersteunen / helpen met de realisatie van de waterput, meld u dan aan als vrijwilliger.

Aanmelden kan via de site van het Oranje Fonds (zoek bij klussen naar het RHP)  of stuur een chatbericht naar het RHP of een mail naar: essersp@telfort.nl

Tijdens het klussen wordt er natuurlijk ook goed gezorgd voor de innerlijke mens, dus des temeer een reden om u aan te melden. Tot ziens in het Ridder Hoen Park.