WIJZIGING INLOOP/ SPREEKUUR SOCIAAL BUURT TEAM NIEUW-LOTBROEK

Met ingang van september 2017 stopt het spreekuur van het SBT Nieuw-Lotbroek op dinsdag van 16-18 uur in Ons trefcentrum, Pius XII plein 38.

 

Alle Sociale Buurt Teams in Hoensbroek hebben vanaf MAANDAG 4 SEPTEMBER elke maandagochtend  een gezamenlijke inloop/spreekuur van 09.00 -12.00 uur in Buurtcentrum de Koffiepot, Kasteel Hoensbroeklaan 190 ( t.o. het Ridder Hoen Park).

 

Het Sociale Buurt Team Nieuw-Lotbroek blijft in de volgende samenstelling beschikbaar voor de wijk, Dories Janssen jeugdconsulent, Feikje Sonneveld WMO consulent, Kaylie Mennens wijkverpleegkundige/zichtbare schakel, en Hay Ververgaart volwassenconsulent/maatschappelijk werker.

 

U kunt met al uw vragen op het gebied van jeugd, opvoeding, maatschappelijk werk, zorg,gezondheid, welzijn en WMO terecht tijdens het nieuwe inloop/spreekuur tijd maandag van 09.00-12.00 uur in de Koffiepot, Kasteel Hoensbroeklaan 190. Buiten het spreekuur is het SBT bereikbaar via het centrale telefoonnummer van de Sociale Buurt Teams 045-5604004 of via inf@sociaalbuurtteamheerlen.nl