Supportersclub "De Blauw-Witten

Hoensbroek, 12 augustus 2020

 

Beste allen,

 

Meer dan een half jaar hebben we door het coronavirus geen kienen kunnen organiseren.

Als de huidige regels zo blijven, willen we op woensdag 23 september weer van start gaan met onze wekelijkse kienavonden. Uiteraard hebben we de opstelling van de tafels in Ons Trefcentrum afgestemd op de geldende Corona maatregelen en RIVM uitgangspunten.

 

Uw gezondheid is onze gezondheid en daarom zijn onderstaande regels opgesteld.

Wij rekenen dan ook op uw medewerking om zich te houden aan de algemeen geldende RIVM Coronaregels en de hier onder staande regels. Zodat kienen mogelijk is en blijft.

 

Gezien het aantal beschikbare plaatsen, zijn een aantal extra afspraken noodzakelijk:

 

-       Vooraf aanmelden is verplicht! Dat kan via e-mail supportersclub@ziggo.nl  of telefonisch 045-5218393. Datum/tijdstip van aanmelden is bepalend.

-       Niet aangemeld, is géén toegang.

-       Indien het maximaal aantal plaatsen bezet is, hoort u dit van ons.

-       Mocht u na de aanmelding om bepaalde reden toch niet naar de kienavond komen, stellen we het zeer op prijs dat u zich dan afmeldt. Dan kunnen wij eventueel iemand anders in uw plaats blij maken met een plek in de zaal.

-       Bij binnenkomst staat ontsmettingsmiddel klaar om de handen te ontsmetten.

-       We houden onderling 1,5 meter afstand, ook bij de ingang en de kassa.

-       Om zo min mogelijk met contant geld in aanraking te komen, moet er gepast betaald worden. De kaartprijzen zijn ook daarom aangepast en bedragen:

o   klein kaartje                                       € 1,-

o   seriekaart of 6 lossen kaartjes          € 5,-

o   3 series                                              € 12,- plus een klein kaartje extra

o   4 series                                              € 15,- plus een klein kaartje extra

-       de pauzekaart prijzen tijdens coronatijd bedragen:

o   halve seriekaart                                 €  1,-

o   hele seriekaart                                   €  2,-

o   twee hele seriekaarten                      €  3,-

o   drie hele seriekaarten                        €  5,-

o   vier hele serie kaarten                       €  6,-

-       Het ruilen van kaarten is niet toegestaan.

-       Bij 'kien' dient men zelf de getallen terug te roepen, i.v.m. de 1,5 meter afstand.

-       Het is niet toegestaan de stoelplaatsen te wijzigen. Ook bij het naar huis gaan dient men per tafel en op 1,5 m afstand van elkaar de zaal te verlaten.

-       Het dragen van mondkapjes wordt aanbevolen.

-       Het bestuur behoudt zich het recht voor om aanvullende regels te stellen en bij onvoldoende deelnemers het kienen af te lassen.

-       We zijn niet boos of chagrijnig door de spelregels, maar blij dat we weer kunnen kienen. Met de nodige discipline van iedereen gaat ons dit samen lukken!

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Steun supportersclub "De Blauw Witten"

Ik hoor u denken. Supportersclub "De Blauw-Witten". Is dat een nieuwe club? Nee hoor! De Blauw-Witten is een groep trouwe vrijwilligers die al 50 jaar lang de wekelijkse kienavond organiseert in Ons Trefcentrum. De gehele opbrengst komt ten goede aan de activiteiten die voetbalvereniging. FC Hoensbroek voor haar leden organiseert, naast het reguliere voetballen, zoals het jaarlijkse jeugdkamp. In oktober 2020 hoopt de supportersclub haar 50 jarig jubileum te mogen vieren en FC Hoensbroek  in 2021 haar 75 jarig bestaan. Doch Corona heeft de verwachtingen voor 2020 behoorlijk verstoord. Als supportersclub hadden we de verwachting dat we net als 50 jaar geleden een substantiële bijdrage in de kosten van de jubileumactiviteiten van FC Hoensbroek zouden kunnen doen. Vanaf medio maart kunnen we echter door de corona maatregelen geen kienavonden organiseren. We hopen dat als we weer kunnen kienen, we de kieners in goede gezondheid in het mooi gerenoveerde Ons Trefcentrum kunnen begroeten. . Door de maatregelen weten we nog niet wat er wel en niet mag. Indien mogelijk willen we het jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en een jubileum kienavond in oktober organiseren. Verdere berichtgeving  zullen we via onze website www.fchoensbroek.net en het buurtblad bekend maken.