Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek organiseert het onderstaande programma op Koningsdag (vrijdag 27 april 2018) in het MFC aan de Prinsenstraat 12 in Hoensbroek.

  

09.30 uur – 11.00 uur:    Fiets versieren in het MFC

Kinderen t/m 12 jaar uit Nieuw Lotbroek kunnen hun fiets meenemen naar het MFC. Hier kunnen ze hun fiets mooi versieren met materialen die hier aanwezig zijn. De mooist versierde fietsen zullen een prijs ontvangen.

 

11.00 uur – 11.45 uur:   Rondtocht door de wijk

Onder begeleiding van drumband Marijke maken de kinderen een rondtocht door Nieuw Lotbroek op hun versierde fietsen. Tijdens de tocht zal een jury de fietsen bekijken en in verschillende leeftijdscategorieën de mooist versierde fietsen uitzoeken die een prijs zullen krijgen.

 

11.45 uur – 12.15 uur:    Even wat lekkers in het MFC

Bij terugkomst in het MFC krijgen de kinderen een lekkere traktatie en drinken. De fietsen mogen worden gestald op de speelplaats van de peuterspeelzaal.

 

12.15 uur - 13.00 uur : Voorstelling : Goochelclown Joppi

De dag zal worden afgesloten met een voorstelling voor de kinderen. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en zal worden afgesloten met de prijsuitreiking van de versierde fietsen.

 

De dag wordt georganiseerd door Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek.

 

Mocht u nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn om mee te helpen als vrijwilliger op deze dag dan kunt u altijd contact opnemen met:

 

J.Sauvé ( SBNL ) Nieuw-Lotbroek

Overbroekerf 44

6433 EZ  Hoensbroek

Tel: 045-5212120

E-mail:   j.sauve@ziggo.nl

 

Bij slecht weer is er een aangepast programma binnen in het MFC !!!

Tot Vrijdag 27 april 2018 !!!