Inloopdagen voor mantelzorgers in de maand mei

  

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert maandelijks in Hoensbroek inloopbijeenkomsten. Mantelzorgers en zorgvrijwilligers kunnen er onder het genot van een kopje koffie hun verhaal vertellen of juist de zorgen even van zich afzetten. Aan de bijeenkomsten is maandelijks een thema gekoppeld. Voor deze maand is dit voor alle gemeentes het volgende thema:

 

Ergotherapie:

Ergotherapie helpt u om met u beperkingen, maar vooral uw mogelijkheden weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Hierbij staan uw dagelijkse handelingen centraal. Denk daarbij b.v. aan opstaan of aankleden, (huishoudelijk) werk of hobby’s. Als dit beperkingen voor u oplevert, zal naar een zo praktisch mogelijke oplossing gezocht worden.

 

Nadat het thema besproken is, kunnen algemene vragen met betrekking tot  mantelzorg gesteld worden, desgewenst individueel. Zorgt u voor een zieke of hulpbehoevende (thuis of in een verzorgingshuis) dan bent u van harte welkom!

Aanmelden is niet nodig. Deelname, koffie en thee zijn gratis.

 

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgparkstad.nl

Telefoonnummer: 045-2114000. 

Email: info@mantelzorgparkstad.nl

 

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert in samenwerking met Ruggesteun en het Toon Hermans Huis Parkstad bijeenkomsten op de volgende locatie in Hoensbroek:

 

 

 

 

 

Datum: 3 mei en verder elke tweede donderdag van de maand

Tijd: 10.00-12.00 uur

Locatie: De Koffiepot, Kasteel Hoensbroeklaan 190, Hoensbroek