EHBO vereniging Nieuw-Lotbroek organiseert een voorlichtingsavond over epilepsie:

 

Frans Palmen de epilepsievoorlichter vanuit het academisch centrum voor epileptologie Kempenhaeghe te Heeze is hier 35 jaar werkzaam als epilepsieverpleegkundige en een van zijn taken is voorlichtingen geven door geheel Nederland.

 

Op donderdagavond 26 april 2018 komt hij als gastspreker bij EHBO vereniging Nieuw-Lotbroek en geeft een voorlichting van 19.30 uur tot 21.30 uur.

 

Tijdens deze les behandeld hij de volgende onderwerpen, wat is epilepsie, welke vormen zijn er, wat wel en niet te doen, hoe er mee om te gaan, behandelingen, oorzaken enz. Tijdens de les is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens de presentatie maakt hij gebruik van aanvalsbeelden van echte aanvallen maar speelt ze ook zelf. Het geheel is interactief en word in begrijpelijke taal uitgelegd, dus toegankelijk voor iedereen.

 

Na afloop is er voor iedere deelnemer een hand-out van de lezing beschikbaar. Wij hopen u dan ook te ontmoeten op 26 april en gaan er in ieder geval ons best voor doen om er een leuke maar vooral leerzame avond van te maken.

 

De locatie van de lezing is in het MFC Gebrook, aan de Prinsenstraat 12 te Hoensbroek.

Deze avond is gratis toegang.