Drumband Marijke Rommelmarkt 25-10-2020

2020 Is een raar jaar, waarin veel dingen anders zijn. Toch wil drumband Marijke een traditie in ere houden. Ook dit jaar willen we een rommelmarkt organiseren. We zijn gestart met de voorbereidingen en hopen dat alles goed komt en dat we de rommelmarkt kunnen laten doorgaan.

Noteer alvast de datum: zondag 25 oktober! Want dan hoopt drumband Marijke u weer te kunnen begroeten tijdens de jaarlijkse rommelmarkt van de vereniging in Ons Trefcentrum aan het Pius XII-plein in Hoensbroek. Dit is onder voorbehoud, want we hebben geen glazen bol waarin we kunnen zien of een rommelmarkt op die datum wel mogelijk en toegestaan is! Maar we zullen er alles aan doen om de hele markt corona-proof te organiseren.

We bekijken de zaak positief en hopelijk kunnen we u dan weer eens een leuk uitje aanbieden dat wél doorgaat. Na zoveel activiteiten die afgelast zijn. Maar daarvoor is uw hulp nodig. Niet alleen door de rommelmarkt te bezoeken, maar u kunt de drumband ook steunen door nu alvast spulletjes beschikbaar te stellen. Ruimt u na de zomer de zolder of de berging op en u vindt bruikbare spulletjes waar u niets meer mee doet? Dan is het tijd om drumband Marijke te bellen. Ú komt gemakkelijk van uw overbodige spulletjes af, de drumband verkoopt ze op de rommelmarkt en verdient er een centje aan en een ander is er weer blij mee. Zo snijdt het mes niet aan 2, maar zelfs aan 3 kanten. En u kunt van alles bij ons kwijt. Of het nou boeken of kleding, speelgoed of servies, een tv of cd's zijn. U kunt het bij ons kwijt. Het enige wat we niet ophalen is meubilair. Dus GEEN stoelen, tafels, of kasten. Simpelweg omdat we daar de ruimte niet meer voor hebben. Voor de rest kunt u bellen met 06-485 231 00 of met 06-237 90 877 en er wordt met u een afspraak gemaakt wanneer de spullen bij u kunnen worden opgehaald. De drumband dankt u bij voorbaat voor uw medewerking en hoopt u allen op zondag 25 oktober te mogen begroeten in Ons Trefcentrum tijdens de rommelmarkt.

Doordat de drumband op bovenstaande manier geld 'verdient', kan ze de contributie voor de leden laag houden. Onze leden betalen slechts € 6,- contributie per maand. En daarvoor verstrekt de drumband dan bijna alles wat nodig is om als volwaardig lid van de vereniging te kunnen functioneren: opleidingsmateriaal, instrument en toebehoren en uniform (alleen voor -zwarte gladde- schoenen moet een lid zelf zorgen)! In plaats van een hogere contributie vragen wij hulp bij andere activiteiten, zoals de rommelmarkt, om geld in het laatje te krijgen. Dit om ook de mensen met een smalle beurs een mooie en betaalbare hobby te kunnen bieden. Bovendien wordt zo ook eenheid gesmeed binnen de groep, door op meerdere vlakken samen iets te presteren (niet alleen muzikaal maar ook daarbuiten)!

Nieuwe leden zijn trouwens van harte welkom bij drumband Marijke. Wil jij ook eens een optocht tijdens het Oud Limburgs Schuttersfeest meelopen met langs de kant tienduizenden toeschouwers? Of een carnavalsoptocht? Of meedoen aan de internationale wedstrijden tijdens het Kampioenschap der Lage Landen in Hamont? Of en vooral gewoon lekker muziek maken (zowel solo als samen met anderen) en veel plezier onder elkaar beleven? Kom dan eens kijken tijdens een repetitie in Ons Trefcentrum, Pius XII plein, Hoensbroek. Wie weet, grijpt het Marijke virus jou en word jij ook opgenomen in de Marijke-familie. We repeteren op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Tot dan!

En tot ziens op onze rommelmarkt op 25 oktober (10.00 -16.00 uur) a.s. in Ons Trefcentrum!