Monumenten wandeling

Wist u dat Nieuw-Lotbroek 10 monumenten rijk is? In het kader van 25 jaar SBNL organiseert de Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek een wandeling langs de monumenten van Nieuw-Lotbroek.

Tijdens de wandeling, die ongeveer 5,5 km lang is, komen we langs al die monumenten en wordt er bij ieder monument informatie gegeven voor zover die bij ons bekend is. Bij de start, halverwege de route en aan het einde zullen wij zorgen dat er voor de deelnemers wat te drinken en te knabbelen valt, zodat we voldoende energie hebben om de tocht te volbrengen.

 

Deze wandeling houden we op zaterdag 3 september met een start om 13.30 uur. Startpunt is de KONINGSBEEMD het verenigingslokaal van IVN Hoensbroek aan de Heerlerweg nr. 141. De wandeling heeft een lengte van 5,5 km. Tijdens de wandeling komen we langs meer dan 10 religieuze monumenten, waar we uiteraard ook iets over zullen vertellen. Natuurlijk wordt onderweg gezorgd voor wat lekkers te eten en te drinken, want wie jarig is die trakteert.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze wandeling. Dat kan via activiteiten.sbnl@outlook.com , of 045-7074055 of 06-49800340